Ποιοι είμαστε

Δεν είναι εύκολο να είσαι νέος γονιός. Όλα είναι καινούργια, όλα σου φαίνονται βουνό, κι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό

Οι ανάγκες του μωρού είναι αυξημένες, κι εσύ έχεις συνεχώς το άγχος μήπως κάτι δεν κάνεις σωστά.

Η Buona είναι εδώ για να βοηθήσει τους νέους γονείς να φροντίσουν το παιδί τους, παρέχοντάς τους ποιοτικά προϊόντα. Αλλά δεν μένει εκεί: Τους παρέχει παράλληλα χρήσιμες συμβουλές, κάνοντάς τους προτάσεις που προάγουν την ομαλή ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού. Ό,τι ακριβώς χρειάζονται, δηλαδή, οι νέοι γονείς για τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής τους.

Μαμάδες και μπαμπάδες χρειάζονται κάποιον να τους παρέχει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να διαμορφώσουν και να προετοιμάσουν το μωρό τους σωματικά και ψυχολογικά γι› αυτό που λέμε «ζωή». Έχοντας την ευεξία και ανάπτυξη του παιδιού στο επίκεντρο, στεκόμαστε δίπλα στους νέους γονείς και τους δίνουμε πρακτικές λύσεις σε αυτό το πρωτόγνωρο και τόσο τρυφερό ταξίδι φροντίδας του μωρού τους.

Γι’ αυτό και η Buona είναι ένα «διαφορετικό» project – βασισμένο στον Άνθρωπο και φτιαγμένο για τον Άνθρωπο. Για τους γονείς και τα παιδιά. Για ολόκληρη την οικογένεια!

Τι κάνουμε

Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως ένα νέο γονέα είναι, να έχει ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα στη διάθεσή του, που θα του κάνουν τη ζωή με το μωρό ευκολότερη

Γι’ αυτό και έχει ανάγκη να αισθάνεται ότι του παρέχει ό,τι πιο καινοτόμο και επιστημονικά άρτιο υπάρχει στη βρεφική και παιδική φροντίδα.

Στην Buona προσφέρουμε στους νέους γονείς αυτό ακριβώς που χρειάζονται: Είμαστε μια εταιρεία που παράγει συμπληρώματα διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και σκευάσματα για βρέφη, καθώς και τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, όλα παρασκευασμένα βάσει ποιοτικών κριτηρίων.

Εστιάζοντας στην επιστήμη της διατροφής και τα λειτουργικά της είδη, βοηθάμε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες να κατανοήσουν τις ανάγκες των λιλιπούτειων μελών της οικογένειας, προσφέροντάς τους ποιοτικά, πρώτης διαλογής προϊόντα.

Τα προϊόντα μας

Ένας γονιός γνωρίζει καλά ότι τα πρώτα χρόνια, πόσο μάλλον οι πρώτοι μήνες ζωής ενός παιδιού, είναι εξαιρετικά κρίσιμα για τη διαμόρφωση της καλής υγείας του οργανισμού του.

Από τον ίδιο τον θηλασμό, μέχρι το γάλα που θα καταναλώσει το παιδί μεγαλώνοντας, αλλά και από την ποιότητα των τροφών, μέχρι την ίδια τη φροντίδα του γαστρεντερικού του συστήματος, χρειάζεται προσοχή. Γι΄αυτό και για εμάς, στην Buona, είναι μεγάλη η ευθύνη της παρασκευής ασφαλών προϊόντων που απευθύνονται σε βρέφη και μικρά παιδιά.

Τα προϊόντα Buona παρασκευάζονται με ποιοτικά συστατικά, μέσα από συνεχείς διαδικασίες ελέγχου σε όλη την παραγωγική αλυσίδα.

  • Παράγονται με απλούς συνδυασμούς και λίγα συστατικά.

Στα δε φυτοθεραπευτικά σκευάσματα χρησιμοποιούνται τιτλοποιημένες και τυποποιημένες δραστικές ουσίες.

  • Οι δοσολογίες καθορίζονται ανά ηλικιακή ομάδα ή βάσει σωματικού βάρους.
  • Τα προϊόντα είναι όλα προσαρμοσμένα στο παιδί, με ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο χορήγησης και στη γεύση.

Κατηγορίες προϊόντων